Informatie

De Adviesraad geeft steeds vaker ongevraagde adviezen. We wachten niet af, maar agenderen zelf onderwerpen die vanuit inwonersperspectief belangrijk zijn. Dat betekent wel dat elk lid van de adviesraad moet weten wat er leeft onder de inwoners. Netwerken met inwoners en maatschappelijke organisaties zijn hierbij van levensbelang.

De Adviesraad heeft uw ervaring nodig!

Ervaringsdeskundigen zijn een must voor adviesraden. Maar hoe organiseren we dat? Daar moeten we goed over nadenken, want veel ervaringsdeskundigen kunnen heel goed hun verhaal vertellen, maar zijn weer minder bedreven in het maandelijks vergaderen en het schrijven van adviezen. Of ze hebben daar geen zin in. Hoe organiseren we nou dat hun belevingswereld, hun ervaringen een plek krijgen in het adviestraject van de gevraagde of ongevraagde adviezen die we uitbrengen?

Denk met ons mee, werk met ons mee, schroom niet en meld je bij ons! Samen gaan we zien hoe we je ervaringen kunnen gebruiken als basis voor onze adviezen aan de gemeente. Jong of oud, help mee, denk mee, verander mee!

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan